MK_Kyza
Administrator
Über Lama

|
 |
« Odpověď #990 kdy: Leden 16, 2009, 10:44:42 » |
|
Ty vole VALEC se pekne vybarvil ..  Pojdte jim tam neco napsat  HEHEEHHEHEHE 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...
|
 |
« Odpověď #991 kdy: Leden 16, 2009, 11:00:06 » |
|
hehe... Proste delej certu dobre, peklem se ti odmeni... Tak doufam, ze je Tajpan uz konecne prestane obhajovat, bo to byli, jsou a budou pice zdrapane...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Kyza
Administrator
Über Lama

|
 |
« Odpověď #992 kdy: Leden 16, 2009, 11:42:02 » |
|
Tajpane  Vis o tom ze jsi bez charakteru a jsi zbabelec? Dokazes se aspon k tomuto vyjadreni postavit celem a nechas se aspon jednou valcem sestrelit ?  Ty vole ja z toho fakt umiram jak nektery lidi zerou to kdo za koho lita  JOKE: "Valec je dle meho nazoru zbabelec a bez charakteru ktery se nedokaze povznest nad historii a pro vnitrni pocit klidu lita za zbabele rusaky kteri chte nechte bojovali za pepika stalinovYho" hehehehe  si z toho fakt musim delat prdel  BTW: Fsichni sme nackove 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
WT_Horrido
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #993 kdy: Leden 16, 2009, 12:32:47 » |
|
Tajpan je dokonce dvojitý bezcharaktera a zbabělec, páč před lety létal za modré a to i offline!! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
„Sociální stát, který přímo zasahuje a olupuje společnost o její odpovědnost, způsobuje ztrátu lidské energie a přebujelost statních aparátů, které ovládá více byrokratická logika než snaha sloužit občanům; ruku v ruce s tím jde nesmírné zvyšování výdajů.“ Jan Pavel II.
|
|
|
MK_RED13
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #994 kdy: Leden 16, 2009, 12:53:06 » |
|
Tajpane  Vis o tom ze jsi bez charakteru a jsi zbabelec? Dokazes se aspon k tomuto vyjadreni postavit celem a nechas se aspon jednou valcem sestrelit ?  Ty vole ja z toho fakt umiram jak nektery lidi zerou to kdo za koho lita  JOKE: "Valec je dle meho nazoru zbabelec a bez charakteru ktery se nedokaze povznest nad historii a pro vnitrni pocit klidu lita za zbabele rusaky kteri chte nechte bojovali za pepika stalinovYho" hehehehe  si z toho fakt musim delat prdel  BTW: Fsichni sme nackove  Ona vůbec 3.IAP jsou fakt "charakteři" ... vždyt podle nich modrý čítovali už v prvním šturmovi.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"..připomínám, že moje morální podpora je neomezená, avšak co se týče fyzické konforntace, jsem méně než nepoužíitelný! ... " 
|
|
|
MK_RED13
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #995 kdy: Leden 16, 2009, 01:18:01 » |
|
Hehehe.. pěkný 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"..připomínám, že moje morální podpora je neomezená, avšak co se týče fyzické konforntace, jsem méně než nepoužíitelný! ... " 
|
|
|
Tajpan
Members
Lama

|
 |
« Odpověď #996 kdy: Leden 16, 2009, 06:08:49 » |
|
 Do Boha!!!! (Odpusť Bože.) Mna jebne!!!! WTF??!!! Ježišikriste!!!! normálne mám strach sa ísť pozrieť na forum 3iap. ani neviem kedy som tam naposledy bol.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

Xípněte !!! Hop hop :)
|
 |
« Odpověď #997 kdy: Leden 16, 2009, 06:40:43 » |
|
On to tam Dazz ještě trošku rozproudil  Bože to fakt nemá chybu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Kyza
Administrator
Über Lama

|
 |
« Odpověď #998 kdy: Leden 17, 2009, 04:02:01 » |
|
kua kudy se tam dostanu ja to chci videt  hehehehehehe 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
MK_RED13
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #1000 kdy: Leden 17, 2009, 05:53:36 » |
|
kua kudy se tam dostanu ja to chci videt  hehehehehehe  Kyzo pamatujes jak na MFLF za nama stal Válec s Charliem a sledovali jak "čítujem"?  hehehe.. a pak stejne dostali deku.. nebylo to jak Válec vztekle seknul s tim joyem když odemne dostal 4x přes půlky?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Kyza
Administrator
Über Lama

|
 |
« Odpověď #1001 kdy: Leden 17, 2009, 09:34:14 » |
|
Ediku mas pravdu  Jsem si ted docetl forum  To jejich forum jsem procetl a musim se tlemit ty vole ja snad pujdu litat do 3.IAP  to je hlina  Tam musi bejt prdel v te letce  Hele tajpane kde oni litaj ? Jake servery ? bych se za klukama zase nekdy zasel podivat 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
WT_Schmouddle
Members
Über Lama

|
 |
« Odpověď #1002 kdy: Leden 18, 2009, 02:48:21 » |
|
Ty vole ti jsou fakt retardovany. Tajpan lital za modry jeste kdyz si voni hrali v uhlaku na horniky. Fkat by si jmenem Tajpana zaslouzili vejprask, nejlepe 30mm prutem pres ty jejich rudy koule. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

Xípněte !!! Hop hop :)
|
 |
« Odpověď #1003 kdy: Leden 19, 2009, 10:33:01 » |
|
Ty Kyzo, co si prosim tě prováděl? Dělaj si tam z tebe legraci. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|