*
Welcome Guest, please

Nepovolená Online Aktivita (offline taky)
Anketa
Otázka: Kuk
Ano - 1 (33.3%)
Ne - 2 (66.7%)
1 - 0 (0%)
2 - 0 (0%)
Celkem hlasů: 3

Stran: [1] 2 3 ... 70   Dolů
  Tisk  

Autor Téma: Nepovolená Online Aktivita (offline taky)  (Přečteno 180596 krát)
0 uľivatelů a 6 Hostů prohlíľí toto téma.
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

Xípněte !!! Hop hop :)

« kdy: červenec 23, 2006, 01:47:02 »

No tak sem to v singlu dohrál (CoD2).Na nejtěžší obtížnost,to je docela záhul Smiley.Ačkoli jsem k tomu přistupoval s nedůvěrou a první kampaň za Rusy mě v mé nedůvěře utvrzovala,tak ale kampaň za Brity a US mě krom dvou trapných misí v něčem čemu britové říkaj tank,docela hodně bavila.Třeba mise kde jsem se i se svejma AIčkama snažil dostat z obklíčení ve městě někde v africe,jezdili jsme křížemkrážem po městě jak šílenci a hledali cestu,všude samej nácek s panzerschrekem,no síla.Nebo následná mise(už po svejch) narodil jsem se někde na nějaké křižovatce se dvěma dalšíma.Než sem se stačil rozkoukat zpoza rohu se  ve smyku vyřítil auťák s třema němcema kteří s něj vyskákali a hnedle do mě začali pálit se všeho co měli,zatímco jsem jim tedy věnoval pozornost vzadu za rohem baráku přelezlo zeď další družstvo afrikacorpsu,zaujali nenápadně pozici za malou zídkou a uplně bez varování mě začali střílet do zad.No fuj.Začatek mise jak noha.No ale po půl hodině zkoušení nej postupu sem nato přišel a zvládl jsem to.Následoval další postup uzkou uličkou až ke křižovatce kde čekalo pár dalších spojenců.Tak sem si říkal to bude pohoda.Jenže ouha.Z uliček okolo se začalo valit milion nácků,nějaká obrana vůbec nepřicházela v uvahu,aička v týdle hře umí používat granáty a dělají to často a rádi.Zbývala pouze možnost postupu vpřed k cíli mise ulicí kde v barácích a na střechách bylo plno nepřátel,takže jsem musel neustále utočit vpřed,žádný schování se ze roh a rozmyslet si další postup,okamžitě tě dohnali ti zezadu.No tuhle misi jsem hrál asi dvě hodiny.
Pokud v tom člověk nehledá nějakou realitu tak je to fakt dobrá zábava.

No eště pro Edíka.Hrát online verzi 1.0 je dost blbý ,páč je tam plno čítařů,páč tahle verze nemá punkbuster.Ted mastím verzi 1.3 a je to mnohem lepčí.Už se mě nestává že by mě někdo ve výskoku tefil do lebky přes celou mapu Smiley
Zaznamenáno
MK_RED13
Members
Hero Lama

« Odpověď #1 kdy: červenec 23, 2006, 07:38:38 »

Tak jdu sosnout 1.3
Zaznamenáno

"..připomínám, ľe moje morální podpora je neomezená, avąak co se týče fyzické konforntace, jsem méně neľ nepouľíitelný! ... "
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #2 kdy: červenec 23, 2006, 11:01:29 »

Ja to jen zkousel a zdalo se mi ze z toho strasne trci skripty, mnohem vice nez v jednicce (tu jsem poctive prosel i s datadiskem) a ze proste ty spinace udalosti uz jsou moc okate...
Takze v prubehu se to zlepsi? Ze bych tomu jeste dal sanci...
Zaznamenáno

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, ľe pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, ľe dva pitomci jsou lepąí neľ jeden nadaný člověk.„  Leó Szilárd
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #3 kdy: červenec 24, 2006, 12:51:18 »

Skripty z toho trčej furt.Prostě nevím,kampaň za rusy mě vůbec nebavila,ty mise jsou nějak divně postavený,čumíš přes auto na prázdnej zákop,obejdeš auto, zákop plnej němců,No hrozný.Jedna britská mise je taky taková divná.A 2 naprosto příšerný mise v jakýmsi tanku,to byli asi autoři nasračku zhulený Smiley.No a zbytek mě prostě bavil i s těma skriptama.Třeba mě docela bavil konec jedné mise kde seš na nějakým komíně či co to je a musíš sniperkou likvidovat maníky s minomety,kteří neustále příbíhaj se všech stran.Finta je v tom že ho musíš zlikvidovat dřív než ten minomet stihne postavit,páč jak ho postaví a ty ho trefíš přiběhne další voják a zaujme jeho místo.Takže nakonec třeba pálí 10 minometů.A to seš v prdeli. Smiley
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #4 kdy: červenec 27, 2006, 11:51:00 »

Eště pro Edíka.Tady se dočteš že nikdo problém s cd keyem na patchy 1.3 nemá.Asi děláš něco blbě.Smiley

http://www.game.pb.cz/modules.php?name=Forums
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #5 kdy: červenec 28, 2006, 10:49:09 »

ku ku Tongue
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #6 kdy: Srpen 01, 2006, 04:31:35 »

Čéče Bygi,ty si na mě zabudol,mladej mě bombarduje dotazy kdyže teda už mu to pošlu,a je z toho celej na nervy biggrin
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #7 kdy: Srpen 03, 2006, 05:35:54 »

Kua tudle gamesu zbožňuju,podte to hrááát.Chci chci.........Ježííííš,ještě minulej rok toudle dobou sem nedělal nic jinýho biggrin

VC1
http://video.google.com/videoplay?docid=-7347843798911731959&q=Vietcong

http://video.google.com/videoplay?docid=-3602073442554366989&q=Vietcong

VC2
http://video.google.com/videoplay?docid=8789317603885131919&q=Vietcong
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #8 kdy: Srpen 05, 2006, 12:29:00 »

Citace: MK_KaiN
Čéče Bygi,ty si na mě zabudol,mladej mě bombarduje dotazy kdyže teda už mu to pošlu,a je z toho celej na nervy biggrin
Tak mám na poště něco z Kodaně nebo Kadaně Smiley tož díkes,mladej bude řičet nadšením.biggrin
Zaznamenáno
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #9 kdy: Srpen 05, 2006, 01:06:36 »

Tak mám na poště něco z Kodaně nebo Kadaně Smiley tož díkes,mladej bude řičet nadšením.biggrin
Nezapoměl sem močko, neboj Smiley akorát sem neměl obálku na CD tak to trochu dýl trvalo Wink
Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #10 kdy: Srpen 08, 2006, 11:47:10 »

Citace: MK_Bygi
Nezapoměl sem močko, neboj Smiley akorát sem neměl obálku na CD tak to trochu dýl trvalo Wink
Tak to mastí,a mám ti vyřídit velký dík a ať tě síla provází. biggrin
Zaznamenáno
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #11 kdy: Srpen 08, 2006, 11:55:23 »

Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #12 kdy: Srpen 13, 2006, 03:19:35 »

Pro Edíka.Do svoji složky na ftp sem hodil malou ukázku co vlastně na tom Gameparku hraješ biggrin.Hi hi asi tam maj s tebe prdel že to nemáš taky.Soubor se jmenuje "ExpPt.PsychicCz" a sou to tři kraťoulinký videa.Tož CoD2 v.1.0 zdar.
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #13 kdy: Srpen 22, 2006, 02:55:29 »

Na tohle se těším víc jak na celýho Boba Smiley 400km čtverečnejch bez jediného přerušení nahrávací obrazovkou.To bude mazec. biggrin

http://games.tiscali.cz/previews/armedassault/index.asp

Zaznamenáno
WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #14 kdy: Srpen 22, 2006, 07:13:47 »

Tak na tohle se teším taky, Horri mi furt neverí že to bude náter.

(Nepotvrzené zvesti praví, že se chystám udelat dedikác na AA, až to bude venku)
Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #15 kdy: Srpen 22, 2006, 08:24:26 »

Neverim. Jaky nater? V OFP jsem ujizdel ve Skode 120 pred T-72 a vubec to nater nebyl, naopak. biggrin
Zaznamenáno

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, ľe pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, ľe dva pitomci jsou lepąí neľ jeden nadaný člověk.„  Leó Szilárd
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #16 kdy: Srpen 22, 2006, 10:44:05 »

hehe, ale BVPčku se ujet dalo i v tý 120ce  teda dokud nevyndali raketu. Jediný co mi na OFP vadilo byla více méně absence dělostřelectva a občas sebevražebná AI která se snažila dostat na 20m místo aby střílela třeba na pěšáky z tanku na 1 Km. Jo a chy běj mi tam ATGM.
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #17 kdy: Srpen 22, 2006, 10:57:56 »

jo a nejlepsi bylo jak jsi vystrelil RPGecko a pak ses rozbehl a predbehl ho Wink)
Zaznamenáno

Opitz's Virtual Life Carrier Awards:
Temporary ban on 1C forum between 28.4.2011 - 26.7.2011
Temporary ban on 1C forum between 19.4.2011 - 26.4.2011
Temporary ban on vwings forum (7.4.2011)
Permanent ban on simHQ forum since 1.4.2011
MK_Gambac10
Members
Unter Lama
*

« Odpověď #18 kdy: Srpen 22, 2006, 11:54:34 »

Bygosi zasrany fuj. G10
Zaznamenáno

Jsme čůráci. Jsme arogantní a hloupí čůráci. 312 jsou píče. Lajoni jsou prdele. Píče nemaj rádi čůráky, protože s nima vyjebávaj. Ale čůráci mrdaj taky prdele. Prdele všechno poserou. Píče si myslí, že si s prdelema poradí sami. Jedinej kdo ale může mrdat prdel je čůrák, co má koule.
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #19 kdy: Srpen 22, 2006, 12:15:22 »

Nejlepčí je tam to vidéjo s trackirem.Nádherně se dá vrtět hlavou.Až to bude aktualní tak si snad i toho trackira koupím.
Zaznamenáno
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #20 kdy: Srpen 22, 2006, 12:31:40 »

Citace: MK_Opitz
jo a nejlepsi bylo jak jsi vystrelil RPGecko a pak ses rozbehl a predbehl ho Wink)
to byl raketomet v quake 3
Zaznamenáno
MK_Ucho
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #21 kdy: Srpen 22, 2006, 12:36:29 »

Nejlepčí je tam to vidéjo s trackirem.Nádherně se dá vrtět hlavou.Až to bude aktualní tak si snad i toho trackira koupím.
hmm, to je fakt pěkný. To snad i budu mastit něco jinýho než jen ILa :-)
Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #22 kdy: Srpen 22, 2006, 12:42:33 »

Jj ty pedále se budou hodit i na vrtulníka. Smiley
Zaznamenáno
MK_Ucho
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #23 kdy: Srpen 22, 2006, 12:47:03 »

Citace: MK_Jp
Citace: MK_Opitz
to byl raketomet v quake 3
z toho si Vopičáku nic nedělej, Jepák je starej gambler, kvaker a vůbec všechno a pařil vše co kdy vyšlo a navíc si to pamatuje. Moc nechápu, že si stačil i pořídit jakéž takéž vzdělání, když furt jenom něco mastí v PC ;-)
Zaznamenáno

MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #24 kdy: Srpen 22, 2006, 12:56:23 »

nene já pařit jen tak kolem 90% RPG, semo támo ňákou strategii, RTS mě, ale už moc neberou, no simulátory a FPS taky spíš pečlivej výběr. Kam se hrabu na bygiho, ale zas na druhou stranu to je starej propadlík tak tam je to jasný.
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3 ... 70   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL | Poháněno PHP | Validní XHTML 1.0! | Validní CSS!