*
Welcome Guest, please

Nepovolená Online Aktivita (offline taky)
Anketa
Otázka: Kuk
Ano - 1 (50%)
Ne - 1 (50%)
1 - 0 (0%)
2 - 0 (0%)
Celkem hlasů: 2

Stran: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 68   Dolů
  Tisk  

Autor Téma: Nepovolená Online Aktivita (offline taky)  (Přečteno 168087 krát)
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #1400 kdy: červenec 27, 2010, 03:19:32 »

@ Býža: Hele učíš vorly lítat, koukej L4D2 koupit, tady to skoro všichni maj (btw už mladej Vopitz uhnal starýho Vopitze, aby mu to koupil? Mladej Vopitz je totoiž dobrej liquidator zombiků a má naši podporu)  biggrin

biggrin biggrin  No já doufám že starej vopitz má dost rozumu aby na to mladýho nepouštěl  biggrin bo ta známka 18+ na obalu neni jen pro srandu, vyroste mu z něho magor  biggrin biggrin biggrin

neboj ;-) Tady kamaraten můžou dosvědčit, že se chová na TS slušně a příkladně a ke starším lidem se chová uctivě... Takového Ušáka by jistě bez řečí pustil sednou v tramvaji ;-)

Ano, on nám vyká. "Pane Schmouddle, řekl byste prosím panu Horrimu, jestli bychom si nezahráli L4D?" Klasické.... biggrin

holt dobrá výchova, no...  Wink
Zaznamenáno

Opitz's Virtual Life Carrier Awards:
Temporary ban on 1C forum between 28.4.2011 - 26.7.2011
Temporary ban on 1C forum between 19.4.2011 - 26.4.2011
Temporary ban on vwings forum (7.4.2011)
Permanent ban on simHQ forum since 1.4.2011
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1401 kdy: červenec 28, 2010, 02:27:34 »

Prý včera vyšel nějaký Starcraft II bo co...
Zaznamenáno

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„  Leó Szilárd
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #1402 kdy: červenec 28, 2010, 02:52:13 »

jo a prej je to po dlouhe dobe poradna hra bez kompromisu... Wink
Zaznamenáno

Opitz's Virtual Life Carrier Awards:
Temporary ban on 1C forum between 28.4.2011 - 26.7.2011
Temporary ban on 1C forum between 19.4.2011 - 26.4.2011
Temporary ban on vwings forum (7.4.2011)
Permanent ban on simHQ forum since 1.4.2011
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

Xípněte !!! Hop hop :)

« Odpověď #1403 kdy: červenec 29, 2010, 10:47:47 »

No pěkně, pěkně.
Zvlášť ta želvička, tu jsem měl dycky rád Smiley

« Poslední změna: červenec 29, 2010, 10:51:11 od MK_KaiN » Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1404 kdy: červenec 29, 2010, 10:59:00 »

Pěkné, to bude mod na ROME TW?
Zaznamenáno

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„  Leó Szilárd
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #1405 kdy: červenec 30, 2010, 06:45:00 »

Jj. Měl by vyjít co nevidět. Uz první díl byl dobrej, tohle vypadá ještě o chlup líp.
Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1406 kdy: Srpen 02, 2010, 11:07:36 »

Nejnovější ukazka Mafia 2

http://www.gametrailers.com/video/all-in-mafia-ii/702439
Zaznamenáno

MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #1407 kdy: Srpen 03, 2010, 10:05:15 »

Vypadá to dobře, jen jsem zvědavej co vše tam půjde dělat i mimo hlavní dějovou linii.  undecided
Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #1408 kdy: Srpen 03, 2010, 10:59:15 »

Mafia 2  má být jedním z největších, ne-li největším hitem léta. Vyjde 27. srpna, ale už se objevily první recenze. Navzdory očekáváním však nejsou zakončeny obzvlášť vysokou známkou a prodchnuty nadšením.

Například britský magazín PC Zone kritizuje poněkud studený příběh, příliš lineární koncept a sem tam nějaké bugy. Naopak oceňuje skvělý jízdní model, filmové sekvence a povedený soundtrack. Celkově to bylo na hodnocení 80%.

Official Xbox Magazine je ještě přísnější. Udělil pouhých 7 z 10 možných bodů, což je jednoznačně méně, než se všeobecně očekávalo. Jako hlavní slabiny viděli redaktoři nudné charaktery, nezáživné honičky a akci. Chválí však zajímavé a detailní město, variabilní mise a opět soundtrack.
Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1409 kdy: Srpen 03, 2010, 11:28:57 »

Pokud je silný příběh tak linearita není naškodu, naopak. Uvidíme.

Já se bojím blbizace páč Vávru od hry v podstatě odstavili...
Zaznamenáno

WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #1410 kdy: Srpen 03, 2010, 04:54:13 »

blbizace /kretenizace / idiotizace je v herním průmyslu nevyhnutelná hned po prvním díle. sad
Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1411 kdy: Srpen 07, 2010, 10:41:07 »

Kdybyste si chtěli zastřílet ve vagíně a na podobných místech tak zde ke stažení:   http://www.e4.com/game/privates.html

biggrin

Zaznamenáno

MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #1412 kdy: Srpen 08, 2010, 08:55:04 »

biggrin biggrin

btw: To Metro 2033 je pěkná píčovina, nemít číty na ammo tak mi u toho asi ruply nervy  Undecided
Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1413 kdy: Srpen 08, 2010, 09:09:44 »

No jo, Metro neni Battlefield   biggrin
Zaznamenáno

WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1414 kdy: Srpen 10, 2010, 01:32:17 »

Demo Mafie je na Steamu:

http://store.steampowered.com/freestuff/demos/
Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #1415 kdy: Srpen 10, 2010, 02:51:38 »

Napiš nějaký dojmy. Dostanu se k tomu nejdřív za 2 týdny, pac se dovolenkuju. A verze do mobilu čítám nebude. Smiley
Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1416 kdy: Srpen 11, 2010, 08:17:12 »

No tak jsem zjistil že GTS250 už Mafii na plné detaily 1920/1200 a s plným PhysX neutáhne, v benchmarku ve hře jsem měl pěkných 10 fps   biggrin  S PhysX na medium už to šlo hrát, ale když v palírně začalo hořet a čmoudit, ze sloupů odlétával beton a z beden třísky tak padalo fps někam k 18. Budu muset pořídit GTX710. Jinak to na ty plné PhysX efekty vypadá moc pěkně, všude hromady bordelu, jako při přestřelce v Matrixu.   Smiley

Na ulici pře domem

Na cestě do "práce"

Vjiždím do uličky kde čekají kolegové, bufet na rohu mě zaujal tak jsem se rozhodl ho navštívit.

Zaznamenáno

WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1417 kdy: Srpen 11, 2010, 08:36:17 »

Obsluha je barevná   Smiley Tak si z menu vybírám, jedno pěnivé před akcí nemůže škodit.

Přestřelky i krytí jsou fajn, občas zahapruje skript (neprůstřelné mřižové dveře výtahu přivážejícího protivníky, hráč zůstane stát krok od spuštění další akce, ale to může být demem), ale ta atmosféra konce čtyřicátých let tam je a líbí se mi to. Zřejmě to bude velice silně taženo příběhem. Co se mi nelíbí tak to jsou auta. Na klávesnici jsou prakticky neovladatelná, při zapnutí chování na "realistic" jsem ani nemohl pořádně vyjet z garážové cesty a i na normal to připomíná jízdu silně opilé opice. Nevím čím se to má ovládat... volantem? Shitpadem?

Zaznamenáno

WT_Flan
Members
Kartoffelkopf

« Odpověď #1418 kdy: Srpen 12, 2010, 08:53:02 »

Tak jsem to prubl a prvni celkovy dojem je , ze se mi to libi. Navic jsem byl prekvapen, ze jsem to i bez kvadrokchoru a nejake naslapane Fermi rozbehl zcela na full a to ve hratelne podobe pri 1680x1050, kdy se, pravda, fps pohybuji na spodni hranici hratelnosti.

Ovladani pandulaka je ok, funkce a moznosti v boji ( kryti, zoom, krceni, vykopavani dveri, vysklivani oken apod. ) jsou rovnez slusne zvladnute ve hre to bude fungovat.

Ovladani aut je tragedie, ale kdyz jsem prvne ridil auto v M1, byl jsem ve stejne riti. Kdyz jsem vcera vytahl z garaze nejaky naslaplejsi dvousitz uz jen pri akceleraci to dela s autem psi kusy, tezsi linejsi wageny se tak ovladaji "lepe."

Policajti budou podle me ten samy opruz na provazku s magnetem jak v jednicce.

Pribeh to urcite potahne fest, mesto nebude zadny mestsky simulator a hrdina jak z RPG, nicmene ficury jako ksefty se zbranemi, bary atd. to tusim zpestri solidne.

Grafika je bezpochyby fajna, misty ovsem takova lehce "podivna." Na jedne strane se mi zda ostra jak britva, na druhou stranu na jinych objektech a scenach mazana. Asi zase nejaka simulace hloubky ostrosti Huh? Vyhlazovani je on / off ( ze by jen v demu Huh? ) a hrany jsou nekde perfektni jinde jako by okraje zubu proste byly jednoduse jen rozmazane a tim je "vyreseno."

Atmosfera mesta celkove a dane doby je povedena , libi se mi.

Zaznamenáno
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #1419 kdy: Srpen 14, 2010, 12:12:46 »

ste lamy jezdej naprosto parádně, upravte si nastavení  Tongue  biggrin

BTW: podstivě makat je opravdu nahovno  biggrin biggrin biggrin
Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #1420 kdy: Srpen 16, 2010, 08:30:22 »

Tak jsem se konečně dostal k Masovýmu Efektu 2  biggrin

Nevíte kolik bab se tam dá vojet?  biggrin už mam jednu rozdělanou  Cool
« Poslední změna: Srpen 16, 2010, 09:36:24 od MK_Bygi » Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #1421 kdy: Srpen 23, 2010, 06:53:18 »

Už to budééé?

Red Orchestra 2 : Presentation de Gameplay

http://www.dailymotion.com/video/xei1tx_red-orchestra-2-presentation-de-gam_videogames?start=1#from=embed

http://www.dailymotion.com/video/xei1v8_red-orchestra-2-presentation-de-gam_videogames
« Poslední změna: Srpen 23, 2010, 07:04:37 od MK_KaiN » Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1422 kdy: Srpen 23, 2010, 07:48:22 »

To si pořídíme.
Zaznamenáno

WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1423 kdy: Srpen 23, 2010, 11:24:01 »

Na online hraní by se snad mělo taky pouštět na základě psychologických testů...

Napoleon TW, mapa s vysokým kopcem uprostřed, bylo jasné že o kopec pude. Takže jsem si nachystal jizdu a tryskem na kopec, ostatni jednotky bez ladu a skladu poklusem za nima. Protivník se samozřejmě na druhé straně hnal taky nahoru, ale s pěchotou, zastihl jsem ho ještě ve svahu, takže jízda přešla okamžitě do útoku. Přišel jsem sice o dragouny, ale husaři to udrželi než doběhla pěchota. To už bobana taky napadlo použit jízdu, ale já už měl na kopci vkusná karé, takže jídu jsem mu zahnal na útěk a sestřílel jeho pěchotu dolu z kopce, zničil jsem mu i jednotku houfnic které měl uprostřed svahu. Přišel cca o polovinu mužstva, ja jsem ztratil dragouny, jedny polní myslivce a jednu řadovku, ostatní ztraty minimální.
Ovšem to, že neobsadil kopec a nemohl si nahonit bodíky na nějakém chudáčkovi, zřejmě bobana nasralo. Já jsem si na kopci rozestavěl dělostřelectvo, seřadil jednotky a on se stahl do rohu mapy a začal mě bombardovat zprávama že se flakám a jestli jako nezautočím tak to ukončí a podobně. Začal jsem spořádaně ve dvou proudech sestupovat z kopce a obkličovat ho a když jsem došel na dohled tak to ukončil...   

Prostě jak bude mít hra MP tak psychologické testy v obchodě, pošlu to jako návrh svému poslanci.    biggrin
Zaznamenáno

WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1424 kdy: Srpen 24, 2010, 11:13:32 »

Mafia II na českém eurogameru 9/10 http://www.eurogamer.cz/articles/mafia-ii-recenze?page=4

a na britském 4/10 http://www.eurogamer.net/articles/2010-08-23-mafia-ii-review?page=2

It's a 14-year-old's vision of the mafia     biggrin
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 68   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL | Poháněno PHP | Validní XHTML 1.0! | Validní CSS!