*
Welcome Guest, please

Nepovolená Online Aktivita (offline taky)
Anketa
Otázka: Kuk
Ano - 1 (50%)
Ne - 1 (50%)
1 - 0 (0%)
2 - 0 (0%)
Celkem hlasů: 2

Stran: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 68   Dolů
  Tisk  

Autor Téma: Nepovolená Online Aktivita (offline taky)  (Přečteno 167908 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #1375 kdy: červenec 01, 2010, 02:02:24 »

Jo ti dva Viktoři čističi s katanama v tunelu kanalizace bylo husté jak jíška...Smiley
Ale ten konec, ts ts ts, ubohé. Hlavně se nepřestat hýbat! A taky, dovést tanky k té druhé partičce! Sakra! Smiley
Zaznamenáno
WT_Flan
Members
Kartoffelkopf

« Odpověď #1376 kdy: červenec 01, 2010, 02:18:58 »

Opakovani pro lepsi zaver navrhuju priste zacit tak do pul devate vecer, at to stihnem do pulnoci... 
Katana je v L4D2 evidentne zamyslena jako zbran hromadneho niceni s prihlednutim ke specifikum koridorovych prostoru a vcera byla evidentne premierove spravne aplikovana  Smiley

Obavam se ze Tank-Duo v tom finisi nebude jedine prekvapeni nez nasbirame tech 16 kandaku  Cool
Zaznamenáno
WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #1377 kdy: červenec 01, 2010, 02:44:45 »

Já začnu tím, že pustím zvukovku na desce a mikrofon budu táhnout přes ni. Nebo použiju USB mike.
Zaznamenáno
WT_Flan
Members
Kartoffelkopf

« Odpověď #1378 kdy: červenec 01, 2010, 03:28:40 »

Pokud teda nechces venovat cas nejakemu badani a stelovani v cem je zakopany hund s nejistym vysledkem...Ja si myslim, ze by to slo vyladit...

Btw. ja pri prvotnim serizovani noveho zvukoveho Auzen stroje uz prolejzal net, zda jsou stiznosti a nasrani na slabe zesilovani mikraku, pac to jelo hrozne slabe...Steloval a zkousel jsem kde co, vsechno na max, proste brutal... a furt test mikraku vyhazoval jenom hlasek jako konipasek...az jsem si vsiml......A na novych sluchadlech prepl mutovaci cudl do pozice "On" ( ktereho jsem si nevsiml ) a nasledne si malem vyrazil mozek z hlavy privalem vysoce kvalitnich cistych decibelu 
Zaznamenáno
WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #1379 kdy: červenec 01, 2010, 04:13:12 »

Jako nemám sluchátka s mikrofonem. Smiley Ale ta karta to dělá pořád, takové jakoby bručení v mikrofonu a k tomu hnusné distort efekt, ačkoliv jsou efekty vypnuté. Ale buď je to v kartě a nebo Cretinite Labs Win7 vyloženě rozchodily...Smiley
Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1380 kdy: červenec 01, 2010, 05:35:47 »

Ta karta takové jakoby bručení v mikrofonu a k tomu hnusné distort efekt nikdy nedělala, až u tebe. Jestli ty se k ní nechováš nejak špatně    Smiley
Zaznamenáno

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„  Leó Szilárd
WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #1381 kdy: červenec 01, 2010, 08:32:13 »

Tak ještě je možnost že je nějakej přimrtvenej motherboard, když dělá kraviny zvukovka i grafika...
Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1382 kdy: červenec 07, 2010, 01:38:47 »

Tak dneska vyjde předělaná legenda od Lucasarts Monkey Island 2. Kdo hrál má jistě již předobjednáno, hovada co nehrála povinně objednat. Mladá hovada co nehrála adventury, ať se střelí u vykachličkované stěny do hlavy.

http://store.steampowered.com/app/32469/ 
Zaznamenáno

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„  Leó Szilárd
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1383 kdy: červenec 10, 2010, 08:55:58 »

Tak jsem se vrhl na opravovaní měsíční základny  biggrin    Hra zadarmo od NASA na Steamu

na druhy pokus jsem to stihl do těch 25 minut  a ocitl se na pěkném 4988 místě    biggrin

Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

Xípněte !!! Hop hop :)

« Odpověď #1384 kdy: červenec 16, 2010, 07:25:14 »

44 tahů mě trvalo než jsem dobil pevnost Vilnius. Neuvěřitelné Smiley
Mezi Vilniusem, mojí pevností  Konigsberg a městem Rigou jsem svedl
36 bitev, z toho 6 sem prohrál, neuvěřitelné Smiley
Dobil jsem 4 města, z toho 1 ztratil úplně a 2 ztratil a opět dobil.
Už 40 tahů vydrželo spojenectví s Dánskem, to je taky neuvěřitelné Smiley
Jsem v neustálém válečném stavu s Litvou, Polskem, Norskem a Novgorodskými knížaty.
To vše v kampani za Teutony v modu Stainless Steel 6.2 do M:TW2.
Nejlepší mod co jsem v total Waru hrál.
Zaznamenáno
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1385 kdy: červenec 16, 2010, 08:31:28 »

biggrin

Zaznamenáno

Tajpan
Members
Über Lama

« Odpověď #1386 kdy: červenec 19, 2010, 10:50:44 »

http://www.youtube.com/watch?v=xeFmbNOUxZg

Warband. Warband, Warband FOREVER!!!!

excelentná hra a božský multiplayer.

na začiatku to je náročné   a velmi flustrujúce, ale po čase (ak máte odvahu a výdrž) sa vám to vráti tisíc krát.
neuveritelne zábavné, náročné a hratelné. ten pocit že hra ktorá je optimalizovaná na 64 hráčov,
unesie aj 190!!!! hráčov s minimom lagovania (TYp hry BITKA, Dobývanie) je neuveritelný.
jedinú chybku to má, že je minimum hráčov na TS a minimum cooperujúcich hráčov na servery.
Ale ak je štastie, tak je to úžasné ( falanga rhodských pikemanov, halapartníkov a strelcov z kuší proti Variagskej ťažkej jazde, )

MP:
druhy vojakov: strelec, pešiak jazdec.
každý Národ má originálnu výzbroj a zbroj, takže máte z čoho vyberať a skúšat. A národov je sedem.
Typy MP:
 Súboj - jeden najedného/každý proti každemu
              Team súboj: dva týmy proti sebe (dobré pre začiatočníkov, neustály respawnovanie a dosti časté lagovanie hlavne na začiatku)
               Bitka: dva teamy proti sebe ale len na jeden život
Obliehanie: Dobyt/ubránit hrad , každý hráč má 3 životy
Dobývanie: Dobyt/ubránit hrad, hráč má len jeden život
Vlajka: ukoristiť vlajku.

Mapy MP: sú fantastické, sú ofic, ale po poslednom patchy už je možné si zahrat i na fanúšikovských mapách.

Mody: Warband je otvorený pre mody. Stačí na ofic. forum, stiahnut a hrat. ak chcete hrat v MP nejaký mod, musite ho najprv aktivovat na načiatku hry.

Zaznamenáno
MK_Kyza
Administrator
Über Lama

« Odpověď #1387 kdy: červenec 19, 2010, 06:14:34 »

PECKA PECKA PECKA ! Smiley

Chci to Smiley Doufam ze mi muj novej drobecek bude stacit !

Ondro kdy to ma vylest ?

kyza
Zaznamenáno

Ondras
Members
Lama
**

« Odpověď #1388 kdy: červenec 19, 2010, 08:37:15 »

PECKA PECKA PECKA ! Smiley

Chci to Smiley Doufam ze mi muj novej drobecek bude stacit !

Ondro kdy to ma vylest ?

kyza

Ahoj, podle dosavadních odhadů / dohadů na přelomu roku, nejoptimističtější odhad je před vánocemi. Jen problém je ten, že mě A-10 moc nebere... já ci stíhajdu. Kdyby tam aspoň byl scénář podobný tomu Arma II Operation Arowhead, simulující Afghanistan, nebo jinej taky stan, korespondující se současným způsobem nasazování A-10...

O.
Zaznamenáno
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #1389 kdy: červenec 26, 2010, 08:15:36 »

Opakovani pro lepsi zaver navrhuju priste zacit tak do pul devate vecer, at to stihnem do pulnoci... 
Katana je v L4D2 evidentne zamyslena jako zbran hromadneho niceni s prihlednutim ke specifikum koridorovych prostoru a vcera byla evidentne premierove spravne aplikovana  Smiley

Obavam se ze Tank-Duo v tom finisi nebude jedine prekvapeni nez nasbirame tech 16 kandaku  Cool

Tak jsem si udělal zombie víkend a to l4d 1 a 2 není vůbec špatný  biggrin biggrin, asi investuju těch párkorun a prubnu to i online, kooperace na vyšší obtížnosti musí bejt docela masakééér  biggrin biggrin
Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1390 kdy: červenec 26, 2010, 10:30:53 »

L4D2 je výborná. A o dost těžší než jednička.
Zaznamenáno

WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1391 kdy: červenec 26, 2010, 11:55:23 »

Ta Mafia II to bude zajimava hra  Smiley

Zaznamenáno

MK_RED13
Members
Hero Lama

« Odpověď #1392 kdy: červenec 26, 2010, 01:00:13 »

Podle obrázku by se dalo říct že má dokonalou PhysX co?  biggrin
Zaznamenáno

"..připomínám, že moje morální podpora je neomezená, avšak co se týče fyzické konforntace, jsem méně než nepoužíitelný! ... "
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #1393 kdy: červenec 26, 2010, 01:26:27 »

Podle obrázku by se dalo říct že má dokonalou PhysX co?  biggrin

vole, Edíku, ta je na tebe moc stará....
Zaznamenáno

Opitz's Virtual Life Carrier Awards:
Temporary ban on 1C forum between 28.4.2011 - 26.7.2011
Temporary ban on 1C forum between 19.4.2011 - 26.4.2011
Temporary ban on vwings forum (7.4.2011)
Permanent ban on simHQ forum since 1.4.2011
WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #1394 kdy: červenec 26, 2010, 02:09:48 »

@ Býža: Hele učíš vorly lítat, koukej L4D2 koupit, tady to skoro všichni maj (btw už mladej Vopitz uhnal starýho Vopitze, aby mu to koupil? Mladej Vopitz je totoiž dobrej liquidator zombiků a má naši podporu)  biggrin
Zaznamenáno
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #1395 kdy: červenec 26, 2010, 02:22:06 »

@ Býža: Hele učíš vorly lítat, koukej L4D2 koupit, tady to skoro všichni maj (btw už mladej Vopitz uhnal starýho Vopitze, aby mu to koupil? Mladej Vopitz je totoiž dobrej liquidator zombiků a má naši podporu)  biggrin

biggrin biggrin  No já doufám že starej vopitz má dost rozumu aby na to mladýho nepouštěl  biggrin bo ta známka 18+ na obalu neni jen pro srandu, vyroste mu z něho magor  biggrin biggrin biggrin
Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #1396 kdy: červenec 26, 2010, 03:22:18 »

@ Býža: Hele učíš vorly lítat, koukej L4D2 koupit, tady to skoro všichni maj (btw už mladej Vopitz uhnal starýho Vopitze, aby mu to koupil? Mladej Vopitz je totoiž dobrej liquidator zombiků a má naši podporu)  biggrin

zas tak dobrej není (vůči svým vrstevníkům), jen má lepší reflexy a rychlejší reakci než vy - vy staré vochechule nad hrobem...
Zaznamenáno

WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #1397 kdy: červenec 26, 2010, 05:32:21 »

PhysX bude aplikován i na vysléknuté kalhotky  Smiley

http://www.pcgames.de/Mafia-2-PC-53060/News/Mafia-2-Grafikvergleich-PC-mit-Xbox-360-und-Playstation-3-auf-Augenhoehe-764628/galerie/1400739/?fullsize
« Poslední změna: červenec 26, 2010, 05:35:54 od WT_Horrido » Zaznamenáno

MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #1398 kdy: červenec 26, 2010, 06:17:51 »

@ Býža: Hele učíš vorly lítat, koukej L4D2 koupit, tady to skoro všichni maj (btw už mladej Vopitz uhnal starýho Vopitze, aby mu to koupil? Mladej Vopitz je totoiž dobrej liquidator zombiků a má naši podporu)  biggrin

biggrin biggrin  No já doufám že starej vopitz má dost rozumu aby na to mladýho nepouštěl  biggrin bo ta známka 18+ na obalu neni jen pro srandu, vyroste mu z něho magor  biggrin biggrin biggrin

neboj ;-) Tady kamaraten můžou dosvědčit, že se chová na TS slušně a příkladně a ke starším lidem se chová uctivě... Takového Ušáka by jistě bez řečí pustil sednou v tramvaji ;-)
Zaznamenáno

WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #1399 kdy: červenec 27, 2010, 09:31:16 »

biggrin biggrin  No já doufám že starej vopitz má dost rozumu aby na to mladýho nepouštěl  biggrin bo ta známka 18+ na obalu neni jen pro srandu, vyroste mu z něho magor  biggrin biggrin biggrin

neboj ;-) Tady kamaraten můžou dosvědčit, že se chová na TS slušně a příkladně a ke starším lidem se chová uctivě... Takového Ušáka by jistě bez řečí pustil sednou v tramvaji ;-)

Ano, on nám vyká. "Pane Schmouddle, řekl byste prosím panu Horrimu, jestli bychom si nezahráli L4D?" Klasické.... biggrin
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 68   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL | Poháněno PHP | Validní XHTML 1.0! | Validní CSS!