Tak jsem po nejnovějším patchi začal hrát pořádně Skyrim. Jsem teď na 20 lvl.
Jako hra se povedla. Od Olivionu pořádnej krok vpřed. Vo tom žádná.
Severská krajina je super. Uvěřitelná, hezká, rozmanitá. Nejsou na sobě nahňácaný lokace
jako v Olivajzu. Města, farmy, vesnice. Paráda.
Draci. Ty se mi líbí fakt hodně. Tuhle zrovna včera mi jeden doslova spadl na hlavu. Bez varování,
bez řevu se prosně snesl a zakousl mě

NPC. Dobrý, dá se. Některá při boji předvádějí hotový taneční kreace. Pěkné. Občas chyby ai, ale nijak hrozný.
Questy. Tak tady si myslím zapracovali vývojáři opravdu dobře. Některé jsou i docela srandovní. Třeba soutěž v chlastu.
Ríkám si to bude něco krátkýho a vyhraju několik zlaťáků a jakousi hůlku, ouha, docela dlouhá štreka mě čekala, abych si tu hůlku zasloužil.
A ještě je to nejlepší klacek kterej jsem zatím sehnal.

Nebo quest s mluvícím psem. Závěr mě taky docela pobavil.
Zbraně a brnča. Tak tady nevím. Na začátku jsem dostal od kováře oboručák s nebeský oceli a mám ho furt. Zatím jsem nenašel nic lepšího. Což je na 20 lvl
docela divný. Brnča jsou na tom o něco líp. Nacházím a mám možnost kupovat stále lepší a lepší.
Soubojový systém. Tak tady zase musím chválit. Mě se to líbí.
Jeskyně a podzemí. Docela pokrok od těch příšerností v Olivionu.
Inventář. Tak to je tragédie, já jsem snad nic horšího ještě neviděl. Zachraňuje je to trochu rychlej inventář pod písmenem Q. To je dobrej nápad.
Ještě že existují mody.
Mody. Tak zatím mám jen právě ten inventář a jeden do mapy, aby byly vidět cesty. Chystám se na jeden co přidává do krajiny mnohem víc
života. A taky konečně boje mezi legií a vzbouřenci. Zatím to ale maj nějaký nedoladěný, tak čekám.
Teda nevím co ten Vávra Skyrim tak zdrbnul. Mě se to líbí a baví mě to.
Hodnocení.
Mínus jeden bod za inventář.
Mínus jeden bod za kočičáky a ještěrky. Nevím proč ale vadí mi. Srali mě už v Morrovindu a v Oblivajzu. Se tam prostě nehodí
Takže 8 z 10.
Jo. Ohledně konce Skyrimu. Dočetl jsem se že údajně hra konec nemá.

To jen že Bygi v báru u Turbíny pod vlivem alkoholu
plakal, že stále není konec