_roOk_
Members
Hero Lama

!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
|
 |
« Odpověď #675 kdy: říjen 19, 2007, 11:23:42 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Prezident republiky je člověk, který se má za prezidenta republiky, jemuž se však na rozdíl od šílence, jenž se má za Napoleona, přiznává, že má na to právo." [Pierre Bourdieu]
|
|
|
|
|
|
|
WT_Horrido
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #678 kdy: říjen 22, 2007, 04:28:23 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
|
|
|
|
|
|
|
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

|
 |
« Odpověď #681 kdy: říjen 24, 2007, 08:34:16 » |
|
http://bravoweb.cz/index.php?XBuilder[1]=MagPoprve výše uvedeným rapperům se tímto omlouvám jsou úplně normální a přínosnou částí naší společnosti tohle to je děs
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
310_McMarty
Members
Kartoffelkopf
|
 |
« Odpověď #682 kdy: říjen 24, 2007, 04:25:26 » |
|
mno mam malu otazku???mama ma xce dat zaockovat proti rakovine krcka maternice.ja som s tym samozrejme suhlasila lenze toto ockovanie mozu robit len pannam.ja nou este som teda aspon si myslim .sex som este nemala ale kamaratka mi povedala ze panna nie som uz ... Todle je nářez, jakou řečí mluví - pozná to někdo? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
WT_Horrido
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #684 kdy: říjen 24, 2007, 08:18:49 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
|
|
|
_roOk_
Members
Hero Lama

!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
|
 |
« Odpověď #685 kdy: říjen 24, 2007, 09:27:06 » |
|
tak ta poradna je teda hustokrutá
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Prezident republiky je člověk, který se má za prezidenta republiky, jemuž se však na rozdíl od šílence, jenž se má za Napoleona, přiznává, že má na to právo." [Pierre Bourdieu]
|
|
|
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...
|
 |
« Odpověď #686 kdy: říjen 25, 2007, 03:13:07 » |
|
tak ta poradna je teda hustokrutá hustokrutá ..., tak to je teda hustokruté slovo...  něco jako turbomlázky
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Opitz's Virtual Life Carrier Awards:Temporary ban on 1C forum between 28.4.2011 - 26.7.2011 Temporary ban on 1C forum between 19.4.2011 - 26.4.2011 Temporary ban on vwings forum (7.4.2011) Permanent ban on simHQ forum since 1.4.2011
|
|
|
|
|
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

|
 |
« Odpověď #688 kdy: říjen 25, 2007, 05:37:59 » |
|
xxxl nevidim
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
:-)_Dazz
Members
Hero Lama

Buďte stále WEEEEEE !
|
 |
« Odpověď #691 kdy: říjen 30, 2007, 07:10:40 » |
|
Druhá třída po prázdninách. # Paní učitelka vítá děti ve škole a ptá se, co dělali o # prázdninách. # Hlásí se Alenka: "Prosím, já jsem si hrála na písku." # "Výborně, Alenko. A když napíšeš na tabuli bez chyby PÍSEK, # dostaneš # kousek koláče." Alenka se soustředí, napíše PÍSEK, a za chvilku si už # pochutnává na velkém slaďoučkém kousku koláče. # Pak se hlásí Pepíček: "Prosím, já jsem si hrál na písku s Alenkou!" # "No to je pěkné, Pepíčku. Teď napiš na tabuli HRA, # s když to bude bez # chyby, dostaneš také koláč." Pepíček na druhý # pokus napíše třesoucí se # rukou HRA a už cestou do lavice # se zakusuje do koláče. # "A copak jsi dělal ty, Dežíku?", ptá se paní učitelka. "Prosím, chtěl jsem # si hrát s Alenkou a Pepíčkem, ale oni po mně házeli kamení!" # "No to se tedy opravdu zachovali nepěkně! Ale když napíšeš bez chyby # BEZPRECEDENTNÍ DONEBEVOLAJÍCÍ RASOVÁ DISKRIMINACE ROMSKÉ MENŠINY, dostaneš # koláč i ty."
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #695 kdy: Listopad 01, 2007, 03:21:25 » |
|
A Klokan je z Králíků? No to musí bejt s Kocourem příbuznej, tam sou všichni příbuzný.... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

|
 |
« Odpověď #696 kdy: Listopad 01, 2007, 03:37:25 » |
|
<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel. :-) <Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek. <Ajiinka> Co to melesh ty woe?  <Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!! Správní icq komunikace
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Bygi
Members
Über Lama

|
 |
« Odpověď #697 kdy: Listopad 02, 2007, 02:51:56 » |
|
To je Bulšit, mi neřikej žes to nikdy neviděl lamo 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
BC 2 konzultant  
|
|
|
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

|
 |
« Odpověď #698 kdy: Listopad 02, 2007, 04:15:52 » |
|
To je Bulšit, mi neřikej žes to nikdy neviděl lamo  kdybych to neviděl tak to sem nedam ne gumo?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|