*
Welcome Guest, please

TS3
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  

Autor Téma: TS3  (Přečteno 2144 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

TS3
« kdy: únor 12, 2010, 03:38:32 »

Přátelé, kamarádi, příživníci a jiní  vzhledem k tomu, že mě eda a bygi furt prudili, kdy už bude TS3 tak Vám  řikám, že už je takže klienta si stáhnete tady.
http://www.teamspeak.com/?page=downloads

Adresa je ts.fakaheda.eu:7594 , query port je 10011 heslo je stejný jak na starej TS2,  kdo chce admin práva se musí u mě přihlásit, že pikaču. Pokud by měly bejt problémy neni problém to změnit zpět, nebo pořát pro nás jede šmouleho záložní WT TS, ale na 99% je tohle definitivní stěhování, client i server sou dle drbů odladěný a zvuj je o 50% lepší než ten starej marast.  
« Poslední změna: Září 22, 2010, 04:33:10 od MK_Jp » Zaznamenáno
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #1 kdy: únor 09, 2012, 03:37:43 »

Chlapci a děvčata pokud budete v dalších dnech na TS potkávat bloudící lidičky tak to jsou kluci od PENETRATORS který se stejně jak JG 1 rozhodli bydlet u Nás a protože jsme hodní hoši tak můžou. TS má nyní 70slotů takže se vejdou.
Zaznamenáno
CZ_Bart
Members
Lama
**

« Odpověď #2 kdy: únor 10, 2012, 12:24:59 »

Chlapci a děvčata pokud budete v dalších dnech na TS potkávat bloudící lidičky tak to jsou kluci od PENETRATORS který se stejně jak JG 1 rozhodli bydlet u Nás a protože jsme hodní hoši tak můžou. TS má nyní 70slotů takže se vejdou.

Dobrý, že píšeš, už mě začalo zajímat, co to je za nový kanály. A lidi. Co vidím přes TSViewer na Webu LOL
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL | Poháněno PHP | Validní XHTML 1.0! | Validní CSS!