|
MK_Ucho
|
 |
« kdy: Duben 26, 2006, 11:45:24 » |
|
Zbuchl mi pičítač, tak jsem se díky tomu dostal na www.lamky.cz (měl jsem to nastavený rovnou na forum) a musím pochválit ná rozcestník, fakt pěkný :-) Hele potřebuju poradit: při vypínání mi to několikrát házelo něco ve smyslu "non paged system area...blablabla" v modrém okně. V noci jsem to u nepustil "c:windows/system32/system nejde nalézt..." a teď jsem to přes opravu "R" rozchodil. U instaluju SP2, dokonce mi chodí nastavovací soft na Sidevindra, kterej sem před tím nemohl pustit.... Mám to celé poslat do prdele nebo tahle opravená instalace můe bejt stabilní??? Vůbec se mi do celkové reinstalace nechce, půl dne práce... :-( BTW osvědčila se mi tahle utilitka www.ucho.wz.cz/soft/DriverMagician.exe která vytvoří komprimovanou i nekompr. zálohu vech ovladaču ve WIN. Nemusí se to pak vykrabovat ze vech zákoutí PC a CD... takhle pěkně se to vytvoří : www.ucho.wz.cz/soft/driver.jpg
|
|
|
|
« Poslední změna: Září 17, 2007, 09:17:21 od MK_Opitz »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Duben 26, 2006, 03:10:34 » |
|
doprdele, asi to musím reinstalovat. Ta hláka je: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA.. . a je tam furt 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
MK_Peepa
Members
Kartoffelkopf
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Duben 26, 2006, 03:16:00 » |
|
koukam, ze Mr. Kyza umi poradit, jako spravny odbornik na MS produkty...  ) Hele, zkus jeste spustit checkdisk a pokud probehne uspesne, tak defragmentuj disk... melo by se to trosku zrychlit a zaroven zbavit tehle problemu... dalsi vec je ta, ze bys mel znovu stahnout a nainstalovat updaty...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Kyza
Administrator
Über Lama

|
 |
« Odpověď #4 kdy: Duben 26, 2006, 03:19:37 » |
|
Peepo nevytahuj se  Hele .. budes zitra v praaglu ? .. A mohl bych se zastavit pro padak .. treenovacii ?  Bych si ho pujcil na vikend na pole zase jesi neva ?  Se ti nemuzu dovolat 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_RED13
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #5 kdy: Duben 26, 2006, 03:48:23 » |
|
Peepo nevytahuj se  Hele .. budes zitra v praaglu ? .. A mohl bych se zastavit pro padak .. treenovacii ?  Bych si ho pujcil na vikend na pole zase jesi neva ?  Se ti nemuzu dovolat  Ty fole.. zase tahá soukromý věci do technickýho fora.. :-) tebe má asi tam někdo nahoře (myslim Adminy) rád e tě jetě nezabanovali co? Padákisto :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"..připomínám, že moje morální podpora je neomezená, avšak co se týče fyzické konforntace, jsem méně než nepoužíitelný! ... " 
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Duben 28, 2006, 09:26:10 » |
|
hmm, memtest86 mi chází chyby pamětí. Nejdříve dvě, teď u asi dvacet. Kdy na to pustím memtest od Mikrosoftu, hází vechny testy failed...e bych nael zdroj potíí?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
MK_RED13
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #8 kdy: Květen 01, 2006, 08:27:39 » |
|
Tak jetě vyzkouej kadou pamět zvlát a ta co dělá bordel nebo obě jestli vykazujou chyby poli já ti je vyměnim lamo.. to e to sem píe na forum ti moc nepomůe.. je třeba to řeit.. voe.. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"..připomínám, že moje morální podpora je neomezená, avšak co se týče fyzické konforntace, jsem méně než nepoužíitelný! ... " 
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #9 kdy: Květen 01, 2006, 08:41:41 » |
|
Tak jetě vyzkouej kadou pamět zvlát a ta co dělá bordel nebo obě jestli vykazujou chyby poli já ti je vyměnim lamo.. to e to sem píe na forum ti moc nepomůe.. je třeba to řeit.. voe..  noooo, up up posílej a obě. Dělaj chyby vobě dvě... :-( BTW píu to na forum prefentivně aby sis fiml a stačil reagovat... abys mi pak něříkal, e nedám ani vědět ;-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #10 kdy: Květen 14, 2006, 04:19:29 » |
|
pouíváte někdo nějakej měřící soft na teploty CPU, GPU atd.? A jakej???
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Kyza
Administrator
Über Lama

|
 |
« Odpověď #11 kdy: Květen 15, 2006, 10:22:41 » |
|
ASUSiiiiiiiiiii je na CD k desce.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

|
 |
« Odpověď #12 kdy: Květen 15, 2006, 10:29:27 » |
|
von Uho je míň chytrej
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Paja
Members
Lama

|
 |
« Odpověď #13 kdy: Květen 15, 2006, 10:33:17 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

|
 |
« Odpověď #14 kdy: Květen 15, 2006, 11:04:33 » |
|
na stahuj.cz jak posílal paja ten speed fan je toho víc tak hlodej mudlo. Speed fan de, akorát mě třeba neni schopnej otáčky zredukovat, ale teploty naměří
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #15 kdy: Květen 15, 2006, 11:04:54 » |
|
jo u sem to nael... ASUS PC Probe II. A to asi neměří i teplotu grafiky, co? Abych se nemusel srát s dvouma věcma najednou...
BTW Proč WINFOX II nebo co to je ukazuje teplotu grafárny 50st. Kdy ovladače ForceWare a i ATITool ukazujou 69st. v jádru??
BTW2 jaký máte ovladače na nvidii??? sem tam zatím nechal origo z CD 83.91 ....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #16 kdy: Květen 15, 2006, 11:14:31 » |
|
hmm ten sowt od ASUSU je nějakej zmatenej, řeskakuje po skocích mezi teplotama od 32-42-51-60st a pak zase od začátku :-/ Mám starej EVEREST http://www.lavalys.com/ a ten ukazuje pořád stabilních MB 30st, CPU 34st. AUX 38 st. ...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #17 kdy: Květen 15, 2006, 11:20:53 » |
|
jo speedfan dobrej, nedá se do toho přidat i grafika?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

|
 |
« Odpověď #18 kdy: Květen 15, 2006, 11:23:35 » |
|
83.95 a počkam a edmund otestuje 84.21 WHLQ pak asi pudu na ně
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
CW_boZZda
Members
Lama

|
 |
« Odpověď #19 kdy: Květen 15, 2006, 11:55:05 » |
|
Grafiku tam Ucho nedá, protoe na té svojí kartičce nemá teplotní čidlo! :/
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #20 kdy: Květen 15, 2006, 12:05:14 » |
|
Grafiku tam Ucho nedá, protoe na té svojí kartičce nemá teplotní čidlo! :/ mám :-) btw 7600 GT 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #21 kdy: Květen 16, 2006, 12:48:28 » |
|
JePe já chci zpátky svoje parádní mraky:  Ty tam ádný nemá! A kdy se k nim přiletí blízko.  btw Krym, 2000m, good... nevíte někdo čím se to zapne?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_RED13
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #22 kdy: Květen 16, 2006, 10:53:15 » |
|
tak si je zapni na full.. bude je mít fude.. :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
MK_Ucho
|
 |
« Odpověď #23 kdy: Květen 16, 2006, 10:57:23 » |
|
nechci full, měl jsem a mám medium, jene sem si přetáhl JePovu instalaci i s configem a je to nějakej parametr, jen nevím jakej. Něco na textury?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
MK_RED13
Members
Hero Lama

|
 |
« Odpověď #24 kdy: Květen 16, 2006, 12:11:30 » |
|
v ini pod nadpisem [Window]
je parametr:
Uchochcevidetmarkyjaksemulibi=0 tak to změn na 1..
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|