*
Welcome Guest, please

AAA Community Mod Version 1.1 - nový patch fakt stojí za to...
Stran: [1]   Dolů
  Tisk  

Autor Téma: AAA Community Mod Version 1.1 - nový patch fakt stojí za to...  (Přečteno 4932 krát)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
MK_Turbo
Administrator
Unter Lama

« kdy: Březen 28, 2009, 03:35:43 »

Rozhodl jsem se, že Vám zase napíšu. Tentokrát mě k tomu inspiroval nový patch: AAA Community Mod Version 1.1.
Přepokládám, že kdo z Vás stále létáte, tak již používáte verzi 1.0. Podle mě je to nejlepší počin od doby patchování Ila. Dohromady to má asi 1,8GB, což je docela nářez. Jelikož jako správný profík sypu všechny instalace ila, včetně modů přes sebe, a tak ani nevím kdy, jsem co opravil… zvuky, kokpit ve FW-190, atd. Tahle verze zdá se, obsahuje všechno, co jste kdy potřebovali, včetně podpory 6DOF, kterou teda já nepoužívá…takže o tom ať napíše někdo jinej. Plus další vylepšení, o kterých chci mluvit.
Především mě jako fanouška Temné Strany Síly neboli TurboSS, potěšila přidaná německá letadla a zbraně! Taky čumíte? Já jsem nadšen biggrin. Proberu to postupně.

Nová éra:
Bf-109F2(F4)-Trop … netestoval jsem, jenom jsme se koukal. Prostě se mi tento flugzeugwerke líbí. Hezký čumáček a krásná kamu.
Bf-109F2(F4)B …. Efčtyřka s rackem na bombu… nic přavratného, ale skladba původních verzí F se fákt moc dlouho nezměnila… A byla to nuda… s tímhle můžou bejt pěkný mapy v Africe.

Bf-109F4-R1 … no tak tohle je pro fandy--- můžete si nasadit 20mm gunpody k Fridrichovi a připadat si jako Dolfi Galland biggrin – asi to bude těžký jako prase, ale co na tom záleží…

Bf-109K-14 … Super sci-fi éro… Teda fakt nevím, jestli někdy letělo, ale určitě jako vývojová verze existovalo… tak vzhledem k tomu, že už je tam takovej píčovin mraky, tak mě to spíš zajímalo jako tunnigová záležitost. Zajímavá výbavička: 4 listá vrtule se širokýma lopatama, MW-50 + 3xMK108… takovej mazlík… sundal jsem s tím pár bomberů--- jako velkou plácačkou na mouchy, ale nezdálo se mi, že to zrovna trhá asfalt, teda rve oblohu… přepokládám, že to každej druhej ruskej vehikl ze 44 dojede… ale jinak bych s tím rád v dogfightu zalítal…

FW190D-11 … tak tohle je fakt fakt mazlík… pro mě… vypadá krásně, nemá na kapotě namontovaný kulomety, takže vypadá takovej uhlazenější. Nedostatkem palebné síly rozhodně netrpí… 2xMG151-20 + 2xMK108, dobrá muzika… Tohle lítalo, jako všechno hezkého na konci války, v pár kusech. Pro historicky založené čtenáře bych řekl, že je zajímavé, že němci ke konci války evidentně posilovali výzbroj, ale ne už tak výkonnost. Je to nasnadě, lítalo jim tam mraky macatejch bomberů…

Osobně jsem četl, že poslední vývojovou verzí 190D byla verze FW-190D-13, tomu odpovídá i další přírůstek. D-13 má jednu libůstku – tedy konkrétně 3 libůstky Shocked) … teda 3 ks biggrin ->

Mauser MG 213 byl německý letecký kanón ráže 20 mm nebo 30 mm, který byl vytvořen během 2. světové války pro Luftwaffe. Ačkoliv jeho vývoj nedospěl k sériové výrobě, přinesl tehdy revoluční novinku - revolverový princip (u verze C), která byla po válce široce okopírována v mnoha zemích. Celkem existují tři verze MG 213:
•   Kanón Mauser MG 213A s klasickou ráží 20 mm byl řešen v podstatě tradičním způsobem a dosáhl kadence asi 1 100 ran/minutu.
•   Kanón Mauser MG 213C/20 s ráží 20 mm byl prvním automatickým kanónen na světě u kterého konstruktéři použili revolverový princip a díky tomu tehdy dosahoval (na konci roku 1944) téměř neuvěřitelné kadence - 1 500 ran/minutu. Tento kanón se během Korejské války stal hlavním vzorem pro americký revolverový letecký kanón M-39.
•   Kanón Mauser MG 213C/30 s ráží 30 mm byl modifikovanou verzí předchozího revolverového kanónu Mauser MG 213C/20. S ohledem na životnost hlavně byla jeho kadence záměrně snížena na 1 200 ran/minutu. Z tohoto kanónu vycházeli po 2. světové válce konstruktéři francouzských leteckých kanónů DEFA a britských leteckých kanónů ADEN.

Tohle jsem skopčil z Viki, a přijde mi to v zásadě všechno co o tom vím, s Edem jsem diskutoval o tom, že tyhle zbraně měli problém s odvodem nábojnic biggrin.  Proč asi biggrin. Navíc ke konci války bylo třeba chytat prázdné nábojnice. Každopádně je to zajímavé i pro fanoušky moderní techniky, páč z konstrukce těchto zbraní vyšlo mnoho moderních kanonů.

Vám můžu říct, je to maso… biggrin Zase jsem to zkoušel jenom v offlinu… nevýhoda jediná…málo munice biggrin, ale my jsme čítaři, takže si to umíme nastavit… Limit Ammo Off biggrin a pak jenom navolit spoustu bomberů… a hurá!!!

K těmto bouchačkám máme i další éro:
Me-410D … Těžká mašina pro velký kluky biggrin ale vážně tohle éro bylo super i v reálu… (Na rozdíl od 210 se fakt povedlo) proto to nové označení. Milovníkům 2-motoráků se jistě stýskalo po MW50, tak se jí taky dočkali… Nikdo nečeká že v takový bestii bude nejrychlejší ani nejobratnější, co fakt potřebuje je maximální palebná síla dopředu… a spousta výzbroje, toho se Vám dostane dostatečně…

Až 6 laufů dopředu, 6 raket, a bomby… vybírat je z čeho… dvě volby jsou však speciální:

4x MG213 + 2x MG213 gunpod… výše popsaná libůstka biggrin v 6ti násobném provedení, tomu říkám bundle biggrin ujišťuji Vás, že si při štrafu bude připadat jako pilot v A-10… jo tý s tím mackem Avangerem… Těch blech je tam tolik, že začne lagovat i v offlinu biggrin Samozřejmě silná stránka je útok na bombarďáky…. K tomu to konec konců bylo. Díky vysoké úsťové rychlosti můžete zahájit útok na vzdálenost 1km. I když samozřejmě pravou paseku to dělá nablízko… Přiletíte za Liberátor / B17 /  cokoliv 4motorového … poprvé se dá na takový éra útočit efektivně i zezadu… zadní střelec začíná střílet (na úroveň ACE) na cca 1km… je to samozřejmě snajpr… ale na takových 800m ho pohodlně zhasnete… na 400-500 m to posadíte doprostřed výškovek a zmáčknete… pak vyšlápnete vlevo a vpravo a hoří mu všechny 4 motory!!!... někdy mu to urve obě křídla hned… munice stačí na 4 bombarďáky… Pokud dáte čelňák, tak je jistě pozabíjíte všechny v kokpitu… Ti panáčci tam sedí a vypadají jako by spali, ale jsou mrtví biggrin

Další modifikace využívá MK213 což je, podle mě Mauser MG 213C/30.
Takže rychlopalná třicka biggrin 2ks tohoto… + 2 MG213… taky mazec biggrin

Vše je doplněno o speciální zaměřovač s optikou… nevím o jaký kus techniky jde, a hledat to nebudu… takže to moje zahájení útoku na 1km je víc než reálné… řekl bych že je možné srovnat rychlost se svazem bombardérů a odstřelovat je jako sniper biggrin… no… ale fakt se dá útočit z hodně velké dálky…

Chybí možnost přepnout se do střeliště zadního střelce… nebo jsem na to nepřišel biggrin

Obecně se 410 v 45 roce jste asi taková hvězda jako se 110 ve 42 biggrin máte největší bouchačku, ale každej Vás doletí a ukroutí… běda tomu, kdo si dá čelňák! biggrin

Ar-234 Nachtjeager – Sběratelský kousek  Přibylo mu bříško, s 2ks MK-103 (myslím?) a stromeček radaru… takže mi je blízké biggrin  bylo by fajn, kdyby šlo ten radar nějak využívat… ale zase máte optiku na zaměřovač. Navíc dozadu jeden pevný kanon na vaši 6. Tam taky většina pístových nepřátel bude, když tomu naložíte … tada nebude, páč takhle verze líta dost pomalu, tak stromek i pupek zpomaluje… to víme všichni biggrin … Akceleruje ještě hůř než bomber. Prostě pro takový malý noční polet biggrin S bomberem Ar-234 jsem lítal ve dne ten má jenom ten kanon dozadu a několik La-7 jsem s tím vyděsil biggrin , ale teda nikoho zatím nesundal… Fakt se s tím blbě míří biggrin

FW190A-5U-14 – Může nést torpédo Smiley a světe div se, můžete si odmontovat vnější kanony a nemáte ani bomb rack… a pak že to nejde biggrin muhehehe… nezkoušel jsme jestli to lítá rychleji…

Tempest Mk.V 13lbs … Turbo Tempest biggrin Otestoval jsem ho, lítá ve výšce 5500m 720 Km/h. U země pak 650. Zvlášť ve výšce se fakt blbě trimuje. Dá se s tím provést bezva kousek – dive z 10 km biggrin - přikládám ilustrační obrázek biggrin

Tak jsem z toho po té dlouhé době nějak unavil... ještě tam pár nových letadel je, tak k tomu možná ještě něco napíšu biggrin

Chcípněte!

Turbo
« Poslední změna: Březen 29, 2009, 08:34:41 od MK_Turbo » Zaznamenáno

Turbík
MK_Turbo
Administrator
Unter Lama

« Odpověď #1 kdy: Březen 28, 2009, 09:27:26 »

Že už jste ho někde viděli?

Ale kdeže... biggrin

A hele...má bombu!

Wzzuuuuuuummm!!!

Křus  shocked

Tak to půjde ve dvou ne? biggrin hehehe

První...

... a druhá Smiley

Takový zvláštní efekt ... hmmm :

Dvojčátka biggrin

A na cibulačku...

No a tomuhle říkám atomovej vejmrd!

Nakonec pár zátiší:

Kdo s láskou dává, dvakrát dává  Kiss

Turbo
« Poslední změna: Březen 28, 2009, 09:30:46 od MK_Turbo » Zaznamenáno

Turbík
MK_RED13
Members
Hero Lama

« Odpověď #2 kdy: Březen 28, 2009, 09:41:45 »

Ty krávo.. ty jsi z toho udělal dobrý pohřebiště biggrin

Každopádně.. mě se líbí že Tempest konečně lítá nadzvukově.. biggrin

Dobrá práce Turbíku.. díky za vyčerpávající info.. tak a ted nám napiš něco o Crysis biggrin
Zaznamenáno

"..připomínám, že moje morální podpora je neomezená, avšak co se týče fyzické konforntace, jsem méně než nepoužíitelný! ... "
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #3 kdy: Březen 28, 2009, 11:20:19 »

lol no to je mazec biggrin
Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #4 kdy: Březen 28, 2009, 06:07:10 »

a tohohle mazlíka tam nechtěj udělat?  Roll Eyes

Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_Turbo
Administrator
Unter Lama

« Odpověď #5 kdy: Březen 29, 2009, 01:55:23 »

Tak mi to nedalo a otestoval jsem všechny poslední verze vrtulových letadel.

Seřazeno podle maximální rychlosti. Plus 262 pro porovnání.
Ještě dodám referenčí nastavení: Motor - plný výkon (100/110%) + zapnutý WEP, Palivo 50%, 2st kompresoru (pokud je), u ruských letadel Směs 60% v 5500m, trimované na vodorovný let (dle možností).

Další komentář je zbytečný...

Turbo
« Poslední změna: Březen 29, 2009, 02:21:57 od MK_Turbo » Zaznamenáno

Turbík
Tajpan
Members
Über Lama

« Odpověď #6 kdy: Březen 29, 2009, 05:21:17 »

Turbo , nie je. tie ruské stroje , sú s náporovým/raketovým pomocným motorom. radšej keby si uviedol rýchlosti "klasík" La7, Jak3P plus môj oblúbený čít Ki84c. Wink
Zaznamenáno
MK_Turbo
Administrator
Unter Lama

« Odpověď #7 kdy: Březen 29, 2009, 07:51:21 »

Tajpane, to je přeci jasné, že to jsou tím prďochem... proto to R... porovnával jsem to nejlepší co se dá lítat v tomhle modu. Nebudu zas a znovu testovat La-7 tu tam máme už 6 let.

Tur
Zaznamenáno

Turbík
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #8 kdy: Březen 30, 2009, 08:48:52 »

Tak mi to nedalo a otestoval jsem všechny poslední verze vrtulových letadel.

Seřazeno podle maximální rychlosti. Plus 262 pro porovnání.
Ještě dodám referenčí nastavení: Motor - plný výkon (100/110%) + zapnutý WEP, Palivo 50%, 2st kompresoru (pokud je), u ruských letadel Směs 60% v 5500m, trimované na vodorovný let (dle možností).

Další komentář je zbytečný...

Turbo

komentar je tady http://forum.lamky.cz/index.php/topic,71.msg2131.html#msg2131

biggrin
Zaznamenáno

Opitz's Virtual Life Carrier Awards:
Temporary ban on 1C forum between 28.4.2011 - 26.7.2011
Temporary ban on 1C forum between 19.4.2011 - 26.4.2011
Temporary ban on vwings forum (7.4.2011)
Permanent ban on simHQ forum since 1.4.2011
Tajpan
Members
Über Lama

« Odpověď #9 kdy: Duben 01, 2009, 10:22:08 »

to je už staré.  Smiley
radšej otestujte Ultra pack, ktorý je podla mna omnoho lepší i ked aj rozporuplný. upravené FW190 sú excelentné.
Zaznamenáno
MK_Bygi
Members
Über Lama

« Odpověď #10 kdy: Duben 01, 2009, 10:59:06 »

omg to je zas co ten Ultra pack biggrin
Zaznamenáno

BC 2 konzultant biggrin
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

Xípněte !!! Hop hop :)

« Odpověď #11 kdy: Duben 01, 2009, 11:05:50 »

omg to je zas co ten Ultra pack biggrin

Nástupce Supermega packu. Smiley
Zaznamenáno
MK_RED13
Members
Hero Lama

« Odpověď #12 kdy: Duben 01, 2009, 01:24:15 »

to je už staré.  Smiley
radšej otestujte Ultra pack, ktorý je podla mna omnoho lepší i ked aj rozporuplný. upravené FW190 sú excelentné.

Kde je ten Ultra pack.. ?
Zaznamenáno

"..připomínám, že moje morální podpora je neomezená, avšak co se týče fyzické konforntace, jsem méně než nepoužíitelný! ... "
WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #13 kdy: Duben 01, 2009, 02:34:30 »

Hned vedle Hyperpacku... biggrin
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #14 kdy: Duben 01, 2009, 02:37:53 »

to si pockejte na Turbo Pack... to bude neco...
Zaznamenáno

Opitz's Virtual Life Carrier Awards:
Temporary ban on 1C forum between 28.4.2011 - 26.7.2011
Temporary ban on 1C forum between 19.4.2011 - 26.4.2011
Temporary ban on vwings forum (7.4.2011)
Permanent ban on simHQ forum since 1.4.2011
WT_Horrido
Members
Hero Lama

« Odpověď #15 kdy: Duben 01, 2009, 02:59:51 »

A co na to říká Ultra pravice? 
Zaznamenáno

"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„  Leó Szilárd
Tajpan
Members
Über Lama

« Odpověď #16 kdy: Duben 01, 2009, 11:47:05 »

http://gruenherzjaeger.de/modules/mydownloads/
užite si naplno. S!
Zaznamenáno
:-)_Dazz
Members
Hero Lama

Buďte stále WEEEEEE !

« Odpověď #17 kdy: Duben 02, 2009, 07:15:06 »

je to na pi.... že to nejde z jednoho zdroje, jinak to rozšíření letadel je pěkné
on-line to bude, ale stejně k ničemu, páč co jsem koukal ta servery jedou na módech od AAA
Zaznamenáno

Tajpan
Members
Über Lama

« Odpověď #18 kdy: Duben 02, 2009, 11:00:20 »

1.AAA zahájila krížovú výpravu proti kacírom z Ultra. takže je problém stiahnuť tento mód.
2. dá sa s tým lietať aj na AAA tak na 90%. Je tam Fw190A6 , ktorý má nezmenný FM a DM a možno s ním lietať kdekolvek, ale je tam pridaný Fw190a6, upravený FM, s ním možno lietať len offline a na DF-Servere s ultra modom. Problém je len asi s niektorými mapami.
Zaznamenáno
:-)_Dazz
Members
Hero Lama

Buďte stále WEEEEEE !

« Odpověď #19 kdy: Duben 02, 2009, 12:14:41 »

takže to je vlastně na pikaču Smiley
Zaznamenáno

MK_RED13
Members
Hero Lama

« Odpověď #20 kdy: Duben 02, 2009, 01:36:25 »

1.AAA zahájila krížovú výpravu proti kacírom z Ultra. takže je problém stiahnuť tento mód.
2. dá sa s tým lietať aj na AAA tak na 90%. Je tam Fw190A6 , ktorý má nezmenný FM a DM a možno s ním lietať kdekolvek, ale je tam pridaný Fw190a6, upravený FM, s ním možno lietať len offline a na DF-Servere s ultra modom. Problém je len asi s niektorými mapami.

.. co si mam představit pod pojmem upravný FM?
Zaznamenáno

WT_Schmouddle
Members
Über Lama

« Odpověď #21 kdy: Duben 02, 2009, 02:31:54 »

Wunderwaffe.
Zaznamenáno
MK_RED13
Members
Hero Lama

« Odpověď #22 kdy: Duben 02, 2009, 05:34:09 »

Wunderwaffe.

fuj.. vzdyt to zni uplne stejne hnusne jako Schmouddle.. biggrin
Zaznamenáno

Tajpan
Members
Über Lama

« Odpověď #23 kdy: Duben 16, 2009, 01:13:10 »

.. co si mam představit pod pojmem upravný FM?
rýchlost zostáva nenemná, ale lepšia akcelerácia a  držanie rýchlosti "neblinduje". ked si dám klasiku A4 verz Spit Vb a v rovnakej výške, tak to lietam na rýchlosti ale ked si dám a4 verz SpitVb , tak si dovolím robiť opičky , barely, prestúpať a iné ftákoviny.
Ale hlavný problém je vtom , že Ultra obsahuje aj realweapon mod. čo je na jednej strane dobre " most sa zničí len s a viac 500kg bombe) ale je tam i viac upravená vylepšená účinnost 7.7mm a 12.5mm aj 20mm.
A mám obavy vyskúšať si to na DF-serveroch, neviem či to vtedy funguje alebo nie. 

Zaznamenáno
MK_Ucho
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #24 kdy: Květen 22, 2009, 09:56:42 »

PLS, můžete mi někdo poradit kde příp. jak nainstaluju ten udělátor co rozšiřuje výběr map v QMB?
Zaznamenáno

Stran: [1]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL | Poháněno PHP | Validní XHTML 1.0! | Validní CSS!