*
Welcome Guest, please

EVE a já :)
Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  

Autor Téma: EVE a já :)  (Přečteno 9893 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

Xípněte !!! Hop hop :)

« kdy: Srpen 18, 2008, 04:27:20 »

Rasa: Amarr
Pokrevní linie: Khanid
Zaměsnavatel: Tzee Collective Corporation
Ship: Amarr Executioner
Momentálně na lvl 1 pač sem s tím začal teprv sobotu. Bo je s váma nuda a tupé střílečky ve dvou max třech lidech mě už prostě nebaví, a když už i Opičák psal že to hraje, jsem se rozhodl že to taky zkusím Smiley
Ze STEAMU jsem si sosnul 21 denní trial a začal hrát. Udělal jsem tutorial a chtěl se porozhlídnout po vesmíru okolo, ale sotva jsem vyrazil na průzkum kontaktoval mě jakejsi týpek, že jestli bych nechtěl do korporace, že to je pro nováčka výhodnější kvůli ISK (herní měna) a hlavně by mi měl kdo poradit co a jak. Po pár dotazech např na věkovej průměr členů TZEE ( průměr je 27, což jde), a tak podobně jsem na to kejvnul. Ze sluneční soustavy kde jsem se nacházel, jsem to na základnu TZEE která je v Minmatarské republice ( já byl v domovském systému Amarr) měl 15 jumpů hvězdnejma bránama. Letěl jsem to za cca 45 minut. Hrozná vzdálenost. Tady na tom linku si můžete prohlídnout mapu vesmíru. Co jsem si přečetl, tak by měl tenhle vesmír mít cca 5000 systémů.
http://go-dl3.eve-files.com/media/corp/verite/20071114.png
Zatím se spíš seznamuju s ovládáním atd. Plním mise pro NPC agenty na lvl1 a šetřím na lepší kocábku.
Další zprávy budou následovat až se trochu rozkoukám. Třeba by mohl napsat něco Opitz. Smiley
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #1 kdy: Srpen 18, 2008, 11:52:03 »

Tak jsem úspěšně pokročil Smiley na kontě mám už tři melouny a od kolegy na dluh zakoupil Minmatarskej destroyer. Pohoda, místo 2 laserů ve fregatě mám teď 8 v destryeru. Hnedle se lépe dýchá. Smiley
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #2 kdy: Srpen 19, 2008, 09:39:43 »

stahni si EVEmon, pres google dohledas... a neustale trenuj... neni to totiz na levely ale na to, co mas natrenovano... nejdriv se uc vsechno v Learning... potom muzes delat zbytek... btw... natrenovat vsechny skilly zabere asi 3 roky... biggrin

ja ted nehraju skoro vubec, protoze jsem v anglii a nemam pripojeni... nejak se to tu snazim resit, ale zatim nic moc... kazdopadne ja mam kontakt na cloveka z CHONu, coz je nejstarsi ceskoslovenska korporace... obcas jim s necim pomuzu, mam nakoupeny vsechny skilly, cekaji v hangaru az se je naucim...

dokud budes v trialu tak ti moc lidi z korporaci nepomuze, ale jakmile budes aktiv, tak ti treba nekdo obcas nakope nejaky mineraly ve velkym, nebo ti da prachy, a to potom uvidis, ze 3 mega je asi jako 3 koruny Wink

muj cil je litat v Ravenu, ale abys to mohl tak se musis naucit spoustu skillu nejen na Ravena ale i na ruzny dela, spesl motory, stity atp... naucit se na Ravena ti zabere asi 4 mesice cisteho casu... Raven je pak uz dostatecny... potom jsou ale tzv T2 a T3, to jsou levely techto lodi, del apod... ty maji jeste lepsi vlastnosti... kazdopadne v EVE jsi ztraceny pokud hrajes uplne sam... v ramci korporace je to sranda, ale priprav se, ze kdyz se neco planuje velkyho... a CHON dela velky veci, tak jen ten slet dohromady a organizace akce zabere treba hodinu nez se neco zacne dit... ale pak je to mela... EVE je totiz o Pvp ve vesmirech se security 0.1, ty se budes pohybovat ze zacatku tak v 0.9, 0.8 mozna i 0.7, ale tam uz i ty NPC jsou o necem jinym... jo a vyhybej se sectoru Jita... to je nejvic zalagovanej sektor a jen tam obchoduj... nedelej tam zadny questy, protoze na ten lag muzes doplatit...

Zaznamenáno

Opitz's Virtual Life Carrier Awards:
Temporary ban on 1C forum between 28.4.2011 - 26.7.2011
Temporary ban on 1C forum between 19.4.2011 - 26.4.2011
Temporary ban on vwings forum (7.4.2011)
Permanent ban on simHQ forum since 1.4.2011
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #3 kdy: Srpen 27, 2008, 04:14:06 »

Na foru je furt samá politika a hypotéka a nikdo se nevěnuje tomu nejdůležitějšímu. A to Nepovoleným Online Aktivitám,že? Smiley

V EVE jsem docílil několika zářných úspěchů.  Cool

1. ještě mě nikdo nesestřelil (já taky nikoho) biggrin na mise už lítám do low sektorů kde je povoleno vše a tudíž je tam poměrně nebezpečno. Pravda, dvakrát jsem měl namále. Jednou jsem si blbě nastavil scanner a nic netuše přiwarpoval přímo do prostředka pirátské flotily lidi z korporace Beyond Divinity (nebo tak podobně, dělají si nárok na celej region, což je několik soustav. Lidí v Beyond Divinity je asi 80 Smiley hrozná síla, a to vůbec nejsou jak jsem zjistil největší), naštěstí jsem to přežil, akorát nevím jestli jsem tak rychle utíkal, nebo spíš že mě nechali jít Smiley asi to druhý, bo jejich lasery a kanony byli vetší než ta moje kocábka a počítám že jeden výstřel by byl dražší než můj Destroyer i z nákladem biggrin

2. už mám naskillováno na cruiser, dneska budu kupovat svůj první Smiley ne že by to bylo kdoví co, ale je to jakejsi posun, že.

3. a za třetí už umím ovládat hru a zbraně a vybavení vůbec tak cca z 10% biggrin no není to paráda?

Docela mě fascinuje že na jednom servru (ona je někde popsaná technolgie jak je to udělaný, ale tomu nerozumím) běžně hraje 30000 lidí. A prej se sváděj ohromný bitvy o soustavy a celé regiony. Bohužel jsem ještě neměl štěstí něco takovýho vidět.

« Poslední změna: Srpen 27, 2008, 04:19:40 od MK_KaiN » Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #4 kdy: Srpen 28, 2008, 10:10:16 »

jojo... biggrin
to já už chcípl několikrát při trošku tvrdších questíkách... teď nejsem připojenej, tak akorát skilluju Learning... páté levely zabírají několik dní.
Chci mít totiž všechny Learning skilly na 5, protože potom ti to ve hře, tak za pár měsíců ušetří několik týdnů dalšího skillování...
Zaznamenáno

MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #5 kdy: Srpen 29, 2008, 09:46:23 »

včera jsem se na chvíli připojil, mrknul jsem na skillpoint... už jich mám přes 2mega... kolik máš ty?
Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #6 kdy: Srpen 29, 2008, 10:30:06 »

Milión a půl. 20 mega v isk, cca 50 mega v salvage materiálu. A 5 lodi plus 2 pojistky Smiley
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #7 kdy: Srpen 29, 2008, 11:19:26 »

Milión a půl. 20 mega v isk, cca 50 mega v salvage materiálu. A 5 lodi plus 2 pojistky Smiley

dulezite je porad skillovat... pokud hrajes tak nizsi levely, co jsou hotove za pul hodky nebo 2 hodky, pred odpojenim to dat na ty vyssi... Hlavne tam nesmi byt prostoje, protoze je to proste skoda...

tenhle mmorpg je v tom skillovani dobrej... nemusis behat a furt neco zabijet... jede to realtime, jen si musis zvolit co...
Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #8 kdy: Srpen 29, 2008, 11:56:21 »

Jj to maj board vyřešeny. Ale neméně důležité je taky ty naskillovaný věci umět používat. Nalevelovany skilly jsou k prdu když nevíš co s nima Smiley
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #9 kdy: Září 25, 2008, 12:00:21 »

Nějaký novinky o mé karieře v EVE Smiley
Tak za prvé, změnil jsem zaměstnavatele. Ne že by to u Tzee bylo špatny, ale byla tam v celku nuda.
Nynčko jsem se nechal zaměstnat u corporace Rytíři Lva Smiley A hned je to lepší, 70 členů, kolik je aktivních
ještě nevím, ale na chatu a na ts bylo cca 30 lidí.
Rytiři lva sídlí v regionu Fountaine, no a tak jsem vytáhl z fora trochu historie, je to zajímavý čtení a ještě zajímavější je že
se takových věcí, ba přímo historických Smiley událostí, můžu osobně učastnit.

Citace
Nejakou dobu zpatky vlastnil celou fontanu Bob. Kdyz zacala Great Eve War, tak ji zacali pomalu ztracet, protoze jejich peti, kteri tu zili nebyli schopni sami odvratit invazni sily severni koalice a bobove samotni nemeli moc casu obranu organizovat. Po nejake dobe to BoBove plus minus vzdali a stahli se do Y2, kde se pomerne vydatne bojovalo, hlavne proti RAZORu a MM. Do uvolnene horni fontany se briskne nastehovala entita ze syndicatu, zvana BRUCE.

BRUCE zacal dost masivne recruitovat a po kratke dobe ovladal vice nez polovinu fontany s vyjimkou NPC core (Sons of Tangra, v te dobe modri k BRUCE) a Y-2, kterou nakonec vzali MM a pouzivali ji jako staging point k utokum na delve.
Po nejake dobe MM stanici vzdalo a predalo BRUCE. Severni koalice se vratila na sever a BRUCE ovladal celou fontanu vyjma NPC core.

Nekolik tydnu pote se do Fountainu vratili Pandemic Legion, jako posledni koalicni jednotky, stahujici se z delve. Usadili se ve NPC core a znicili nekolik nefunkcnich posu severni koalice na high-end mesicich a posadili tam vlastni. Toto jednani ovsem popudilo BRUCE, ktery v te dobe trpel falesnou predstavou o sve velikosti a behem nekolika dnu doslo prakticky k vyhlaseni otevrene valky, kterou BRUCE (v te dobe 3000+ lidi) zacal systematicky prohravat proti PL (v te dobe 300-400+ lidi). Pandemic Legion v te dobe donutil vsechny mensi entity v NPC core k vystehovani a jediny kdo zustal byli SoT, kteri zradili BRUCE a pridali se k Pandemic. V te dobe to zacalo jit s BRUCE z kopce a behem dvou az tri mesicu se jim povedlo ztratit velkou vetsinu uzemi. Behem zurivych boju v horni fontane se BoBove chytili prilezitosti a behem jednoho dne suverene dobyli Y-2 zpet.

V kratke dobe bylo dohrano a cela fontana krome Y-2 byla kontrolovana Pandemic Legion (a Cruel Intentions v te dobe, kteri jim pomahali) a SoT. Pandmic Legion se po chvili zacali dost nudit a rozhodli se, ze si poridi rentery. 7BX / US-0 prodali alianci Elitist Cowards a stanice G95 se stala center mensich renterskych entit.

Prvni pokus o dobyti fontany prisel kratce pote od Daisho Syndicatu spolu s BDCI a spatne dopadl. Pak bylo na nekolik tydnu klid a pote prijeli nova aliance zvana Requiem (BDCI, zbytky INSURG) + UNNAT. Tato invaze byla podstatne uspesnejsi a trvala nekolik tydnu, ale ve finale neuspela a RQM se rozpadli a UNNAT se vratili do Cloud Ringu (kde je nedavno rozdrtili Pandemic Legion a UNNAT se rozpadli). Cast RQM se usadili ve fountain npc core a jsou k videni dodnes.

Fountain Entity:
Pandemic Legion - Realni majitele fontany pro ted, i kdyz se okolo moc nevyskytuji - pravdepodobne nejnebezpecnejsi pvp protivnici co tu potkame
Sons of Tangra - bulhari, co ziji ve fontane uz veky a prezili kdo vi kolik okupantu. V soucasnosti ovladaji velkou cast fontany, ale primarni stanoviste zustava NPC core (konkretne WY-)
Elitist Cowards - Renter alliance co koupila cast fountainu se stanicemi 7BX / US-0, trosicku semi organizovani a idealni korist
CORP 1 ALLSTARS / Resurgency - Zbytky RQM alliance, zijici ve fountain core, pomerne skilled a troufaji si
Cosmic Anomalies - Puvodne zijici v Cloud Ringu, v soucasnosti spatreni v horni fontane, mozna je uvidime casteji
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #10 kdy: Září 30, 2008, 10:40:35 »

Klokane, tak kolik máš už skillpointů?

já přes 3,5 mega...
Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #11 kdy: Září 30, 2008, 10:44:02 »

Něco málo přes 2 mega. Hele podle toho co jsem slyšel tak se CHON stěhuje k nám do Fontány. Hehe budem spojenci.
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #12 kdy: Září 30, 2008, 10:46:52 »

no já myslel, že oni jsou v nějaké širší koalici... já zatím v CHONu nejsem, jen tam znám pár lidí, kteří jsou zároveň kolegové v práci.
až budu mít 4 mega, tak se jim tam vnutím... už můžu lítat v cruiserech, za pár dní budu mít i battleship... ale v PvP budu lítat v něčem menším... jako tackler ze začátku... to jsou lidi, co zpomalují lodě a snaží se zabránit, aby protivník odwarpoval...
Zaznamenáno

MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #13 kdy: Září 30, 2008, 10:53:57 »

Charactername Gabe Patton
Corporation State War Academy

Perception 23
Charisma 12
Willpower 24
Memory 20
Intelligence 22

Total Cash 51,157,537 ISK
Total skill points 3,417,382

Learning skills:

Analytical Mind / Rank 1 / Level 5
Clarity / Rank 3 / Level 4
Eidetic Memory / Rank 3 / Level 4
Empathy / Rank 1 / Level 4
Focus / Rank 3 / SP: Level 4
Instant Recall / Rank 1 / Level 5
Iron Will / Rank 1 / SP: Level 4
Learning / Rank 1 / SP: Level 5
Logic / Rank 3 / SP: Level 4
Presence / Rank 3 / Level 1
Spatial Awareness / Rank 1 / Level 4 - právě trénuju na Level 5

1,447,575 skillPoints

« Poslední změna: Září 30, 2008, 10:57:06 od MK_Opitz » Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #14 kdy: Září 30, 2008, 10:54:55 »

Když klikneš na banner co mám v podpisu tak zjistis že právě to jsem zrovna včera dělal Smiley
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #15 kdy: Září 30, 2008, 10:58:33 »

Když klikneš na banner co mám v podpisu tak zjistis že právě to jsem zrovna včera dělal Smiley

já mám v Anglii dost blbý připojení, takže někdy to pěkně laguje, takže spíš trénuju skilly a dělám mise... ty jedničkové... občas pomůžu převézt CHONu nějaké věci a za to dostanu pořádnej balík peněz...
Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #16 kdy: Září 30, 2008, 11:02:47 »

Včera dělal BOB capital fleet. Na ts bylo 400 lidí Smiley
Zaznamenáno
MK_Jp
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #17 kdy: Září 30, 2008, 01:37:06 »

klokane hele já se v tom nevyznam, ale -606 my nepříde jako gut score 
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #18 kdy: Září 30, 2008, 01:44:22 »

Hehe, já se v tom taky ještě moc nevyznám a proto je skóre takový jaký je Smiley Je zapříčiněno ztrátou BS při stěhování do fontány.
Zaznamenáno
MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #19 kdy: Září 30, 2008, 04:19:03 »

Charactername Gabe Patton
Corporation State War Academy

Perception 23
Charisma 12
Willpower 24
Memory 20
Intelligence 22

Total Cash 51,157,537 ISK
Total skill points 3,417,382

Learning skills:

Analytical Mind / Rank 1 / Level 5
Clarity / Rank 3 / Level 4
Eidetic Memory / Rank 3 / Level 4
Empathy / Rank 1 / Level 4
Focus / Rank 3 / SP: Level 4
Instant Recall / Rank 1 / Level 5
Iron Will / Rank 1 / SP: Level 4
Learning / Rank 1 / SP: Level 5
Logic / Rank 3 / SP: Level 4
Presence / Rank 3 / Level 1
Spatial Awareness / Rank 1 / Level 4 - právě trénuju na Level 5

1,447,575 skillPoints

Ty Opitz, někde jsem četl že návratnost základních skillování learnigů na lvl5 je cca 2 až 3 roky a advanced na lvl 5 je návratnost 5 až 6 let. Vážně to budeš hrát tak dlouho?
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #20 kdy: Září 30, 2008, 05:55:52 »

uz za 3 mesice budes skucet, ze jsi nedelal learning poradne Wink teda jestli to budes jeste hrat Wink

zakladni MINIMALNE na 4 a advanced taky... ale to poznas, az budes skillovat neco, co trva 2 nebo 3 mesice... to ti potom tech usetrenych 14 dni prijde docela vhod Wink
Zaznamenáno

MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #21 kdy: Září 30, 2008, 05:57:59 »

pouzivas EVEMon? tam si muzes naplanovat skillovani a ten strojecek ti sam navrhuje, co bys mel nejdriv naskilovat, aby jsi usetril cas...
Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #22 kdy: Září 30, 2008, 06:06:56 »

learn. mám na lvl 4 na advanced jsem se ještě nedostal, páč kdybych skilloval advanced tak bych neskilloval shipy, guny, electronic, armor, shieldy atd, a z teho vyplývá že bych nemohl bojovat a tudíž bych byl úplně marnej na všecko Smiley
Klokain
Balance: 80 087 967,12
Attributes
Intelligence: 11,88
Perception: 19,44
Charisma:  8,64
Willpower: 15,12
Memory: 11,88

Corporation Management
Anchoring
Corporation Management
Total Skillpoints in Group: 1 000

Drones
Combat Drone Operation
Drones
Mining Drone Operation
Scout Drone Operation
Total Skillpoints in Group: 10 929

Electronics
Electronic Warfare
Electronics
Electronics Upgrades
Long Range Targeting
Propulsion Jamming
Sensor Linking
Signature Analysis
Survey
Targeting
Total Skillpoints in Group: 41 990

Engineering
Energy Emission Systems
Energy Grid Upgrades
Energy Management
Energy Pulse Weapons
Energy Systems Operation
Engineering
Shield Emission Systems
Shield Management
Shield Operation
Shield Upgrades
Total Skillpoints in Group: 86 145

Gunnery
Controlled Bursts
Gunnery
Large Energy Turret
Medium Energy Turret
Motion Prediction
Rapid Firing
Sharpshooter
Small Energy Turret
Small Hybrid Turret
Small Projectile Turret
Surgical Strike
Trajectory Analysis
Weapon Upgrades
Total Skillpoints in Group: 747 656

Industry
Industry
Mining
Total Skillpoints in Group: 1 665

Leadership
Leadership
Total Skillpoints in Group: 1 415

Learning
Analytical Mind
Clarity
Empathy
Instant Recall
Iron Will
Learning
Spatial Awareness
Total Skillpoints in Group: 400 019

Mechanic
EM Armor Compensation
Explosive Armor Compensation
Hull Upgrades
Jury Rigging
Kinetic Armor Compensation
Mechanic
Remote Armor Repair Systems
Remote Hull Repair Systems
Repair Systems
Salvaging
Thermic Armor Compensation
Total Skillpoints in Group: 235 594

Missile Launcher Operation
Defender Missiles
FoF Missiles
Missile Launcher Operation
Rockets
Standard Missiles
Total Skillpoints in Group: 12 329

Navigation
Acceleration Control
Afterburner
Evasive Maneuvering
Fuel Conservation
Navigation
Warp Drive Operation
Total Skillpoints in Group: 18 283

Science
Biology
Cybernetics
Science
Total Skillpoints in Group: 12 493

Social
Negotiation
Social
Total Skillpoints in Group: 3 079

Spaceship Command
Amarr Battleship
Amarr Cruiser
Amarr Frigate
Amarr Industrial
Battlecruisers
Caldari Frigate
Destroyers
Gallente Frigate
Minmatar Frigate
Spaceship Command
Total Skillpoints in Group: 402 503

Trade
Trade
Total Skillpoints in Group: 250

Total Skillpoints: 1 975 350
Total Number of Skills: 86

Skills at Level 1: 25
Skills at Level 2: 22
Skills at Level 3: 26
Skills at Level 4: 11
Skills at Level 5: 2
Zaznamenáno
MK_Opitz
Administrator
Super Hero Lama

Mocný pán ohně...

« Odpověď #23 kdy: Září 30, 2008, 06:35:02 »

http://ineve.net/skills/character.php?charID=MTYyMjc4NTUxNw%3D%3D
Zaznamenáno

MK_KaiN
Administrator
Super Hero Lama

« Odpověď #24 kdy: Září 30, 2008, 07:24:36 »

v evemoonu  na prvni strance Edit a pak copy clipboard, a mužeš to dávat na fora.
Zaznamenáno

Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL | Poháněno PHP | Validní XHTML 1.0! | Validní CSS!